ČSN EN ISO 6540 (461016) Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
- Norma: ČSN EN ISO 6540 (461016)
- Název: Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
- Kategorie: 4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně
- Katalogový kód:513524
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:461016
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:11/2021
- Účinnost:12/2021 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 6540 (461016) Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech) Norma Kat. číslo: 513524
Dlouhý název: Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461016
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2021
Účinnost: 12/2021 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
325,00 Kč
325,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 6540 (461016)
Tento dokument udává dvě metody:
- referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti zrn kukuřice a mleté kukuřice, krup, krupice a kukuřičné mouky, viz kapitola 4,
- rutinní metodu pro vyhodnocení obsahu vlhkosti v celých zrnech kukuřice, viz kapitola 5.
Druhá uvedená metoda není vhodná pro expertní zprávy, kalibraci či kontrolu vlhkoměrů, protože vůči referenční metodě vykazuje významnou strannost (viz tabulka B.3).
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.