ČSN EN ISO 6540   (461016) Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)

  • Norma: ČSN EN ISO 6540   (461016)
  • Název: Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
  • Kategorie: 4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně
  • Katalogový kód:513524
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:461016
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:11/2021
  • Účinnost:12/2021 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 6540   (461016) Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech) Norma Kat. číslo: 513524

 Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
Dlouhý název: Kukuřice - Stanovení obsahu vlhkosti (v mletých zrnech a v celých zrnech)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461016
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2021
Účinnost: 12/2021 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
325,00 
325,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6540   (461016)

Tento dokument udává dvě metody:

- referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti zrn kukuřice a mleté kukuřice, krup, krupice a kukuřičné mouky, viz kapitola 4,

- rutinní metodu pro vyhodnocení obsahu vlhkosti v celých zrnech kukuřice, viz kapitola 5.

Druhá uvedená metoda není vhodná pro expertní zprávy, kalibraci či kontrolu vlhkoměrů, protože vůči referenční metodě vykazuje významnou strannost (viz tabulka B.3).

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.