ČSN EN ISO 5764   (570552) Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN EN ISO 5764   (570552)
  • Název: Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5705 - Mléko
  • Katalogový kód:84734
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:570552
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:12/2009
  • Účinnost:01/2010 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 5764   (570552) Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 84734

 Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Dlouhý název: Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570552
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2009
Účinnost: 01/2010 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 5764   (570552)

Norma ISO 5764:2009/IDF 108:2009 specifikuje referenční metodu s použitím termistorového kryoskopu pro stanovení bodu mrznutí syrového kravského mléka, tepelně ošetřeného plnotučného, částečně odstředěného a odstředěného kravského mléka a syrového ovčího a kozího mléka. Bod mrznutí může být použit k odhadu zvodnění mléka.



 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.