ČSN EN ISO 5555 (588752) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Vzorkování
- Norma: ČSN EN ISO 5555 (588752)
- Název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Vzorkování
- Kategorie: 5887 - Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
- Katalogový kód:21824
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:588752
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:03/1997
- Účinnost:04/1997 - 07/2002
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 5555 (588752)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 5555 (588752)
Tato norma popisuje metody vzorkování surových nebo rafinovaných živočišných a rostlinných tuků a olejů, různého původu, kapalných i tuhých (dále jen tuků). Popisuje také přístroje používané ke vzorkování.
POZNÁMKA 1 - Metody vzorkování mléka a mléčných výrobků, včetně mléčného tuku, jsou specifikovány v ISO 707.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.