ČSN EN ISO 5537   (570832) Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:570832
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:03/2024
  • Účinnost:04/2024 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 5537   (570832) Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 518827

 Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)
Dlouhý název: Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570832
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/2024
Účinnost: 04/2024 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 5537   (570832)

Tento dokument specifikuje metodu stanovení obsahu vlhkosti všech druhů sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Podstatou zkoušky je sušení zkušebního podílu v sušárně nastavené na 87 °C po dobu 5 hodin, přičemž zkušebním podílem prochází suchý vzduch. Stanoví se úbytek hmotnosti zkušebního podílu (který souvisí s obsahem ´nechemicky vázané´ vody).

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.