ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

  • Norma: ČSN EN ISO 5530-1   (461507)
  • Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
  • Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
  • Katalogový kód:97709
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:461507
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:09/2015
  • Účinnost:10/2015 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 5530-1   (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Norma Kat. číslo: 97709

 Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-1   (461507)

This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.

The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.