ČSN EN ISO 5530-1 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
- Norma: ČSN EN ISO 5530-1 (461507)
- Název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:97709
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:461507
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:09/2015
- Účinnost:10/2015 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 5530-1 (461507) Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu Norma Kat. číslo: 97709
Dlouhý název: Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461507
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 Kč
405,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 5530-1 (461507)
This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.