ČSN EN ISO 27107 (588778) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Potenciometrické stanovení koncového bodu
- Norma: ČSN EN ISO 27107 (588778)
- Název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Potenciometrické stanovení koncového bodu
- Kategorie: 5887 - Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
- Katalogový kód:97586
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:588778
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:06/2015
- Účinnost:07/2015 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 27107 (588778) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Potenciometrické stanovení koncového bodu Norma Kat. číslo: 97586
Dlouhý název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Potenciometrické stanovení koncového bodu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 588778
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2015
Účinnost: 07/2015 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 27107 (588778)
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu potenciometrického stanovení koncového bodu peroxidového čísla živočišných a rostlinných tuků a olejů, v miliekvivalentech aktivního kyslíku na kilogram.
Tato metoda je použitelná pro všechny živočišné a rostlinné tuky a oleje, pro mastné kyseliny a jejich směsi s peroxidovým číslem od 0 meq do 30 meq aktivního kyslíku na kilogram. Tato metoda je také použitelná pro margaríny a tuky s různým obsahem vody. Tato metoda není použitelná pro mléčné tuky nebo lecitin.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.