ČSN EN ISO 24223 (571005) Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení
- Norma: ČSN EN ISO 24223 (571005)
- Název: Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení
- Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
- Katalogový kód:514441
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:571005
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:06/2022
- Účinnost:07/2022 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 24223 (571005) Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení Norma Kat. číslo: 514441

Anotace textu normy ČSN EN ISO 24223 (571005)
This document gives guidance on the sample preparation of fresh cheese, (semi)soft cheese, (semi)hard cheese, processed cheese and whey cheese for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods.
This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707 | IDF 50 and prior to method-specific sample preparations, e.g. as with analytical methods listed in References.
NOTE - Analysis on volatile substances, minor components or allergens can require additional precautionary measures in sample preparation in order to avoid loss of or contamination with one or more target analytes.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.