ČSN EN ISO 22000 (569600) Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
- Norma: ČSN EN ISO 22000 (569600)
- Název: Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
- Kategorie: 5696 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
- Katalogový kód:75674
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:569600
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:05/2006
- Účinnost:06/2006 - 01/2019
- Jazyk:Norma je v češtině.
Anotace textu normy ČSN EN ISO 22000 (569600)
Tato norma ČSN EN ISO 22000 Specifikuje požadavky na systém managementu bezpečnosti potravin od výrobců krmiv, prvovýrobců přes výrobce potravin, dopravce, provozovatele skladů, dodavatele, maloprodejce a stravovací zařízení. Nově jsou využity termíny týkající se programu nezbytných předpokladů a provozních programů nezbytných předpokladů. Norma úzce navazuje na ČSN EN ISO 9001, slouží pro registraci nebo certifikaci systému managementu bezpečnosti potravin externí organizací. Dále pro sebehodnocení organizace resp. vydání vlastního prohlášení o shodě s touto mezinárodní normou.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.