ČSN EN ISO 21415-2 (461502) Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem
- Norma: ČSN EN ISO 21415-2 (461502)
- Název: Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:99396
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:461502
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:05/2016
- Účinnost:06/2016 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 21415-2 (461502) Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem Norma Kat. číslo: 99396
Dlouhý název: Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461502
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2016
Účinnost: 06/2016 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 21415-2 (461502)
This part of ISO 21415 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.