ČSN EN ISO 1854   (571176) Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN EN ISO 1854   (571176)
  • Název: Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5711 - Tvaroh a sýry
  • Katalogový kód:82594
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:571176
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:03/2009
  • Účinnost:04/2009 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 1854   (571176) Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 82594

 Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Dlouhý název: Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 571176
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/2009
Účinnost: 04/2009 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
325,00 
325,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 1854   (571176)

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.