ČSN EN ISO 17718 (461506) Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
- Norma: ČSN EN ISO 17718 (461506)
- Název: Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:97714
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:461506
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:09/2015
- Účinnost:10/2015 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 17718 (461506) Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání Norma Kat. číslo: 97714
Dlouhý název: Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461506
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 Kč
525,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 17718 (461506)
This International Standard specifies the determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase. It is applicable to all wholemeal and flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[5] or in BIPEAguidance document BY.102.D.9302.[7]
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.