ČSN EN ISO 17718   (461506) Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání

  • Norma: ČSN EN ISO 17718   (461506)
  • Název: Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
  • Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
  • Katalogový kód:97714
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:461506
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:09/2015
  • Účinnost:10/2015 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 17718   (461506) Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání Norma Kat. číslo: 97714

 Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Dlouhý název: Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461506
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 
525,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 17718   (461506)

This International Standard specifies the determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase. It is applicable to all wholemeal and flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[5] or in BIPEAguidance document BY.102.D.9302.[7]

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.