ČSN EN ISO 17715   (461505) Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu

  • Norma: ČSN EN ISO 17715   (461505)
  • Název: Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
  • Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
  • Katalogový kód:97708
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:461505
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:09/2015
  • Účinnost:10/2015 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 17715   (461505) Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu Norma Kat. číslo: 97708

 Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Dlouhý název: Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461505
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2015
Účinnost: 10/2015 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 17715   (461505)

This International Standard specifies the determination of the damage to starch using an amperometric method.

It is applicable to all flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE 1: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[9] or in BIPEA guidance document BY.102.D.9302.[10]

NOTE 2: In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.