ČSN EN ISO 13307 (560101) Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
- Norma: ČSN EN ISO 13307 (560101)
- Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:94123
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560101
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:11/2013
- Účinnost:12/2013 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 13307 (560101) Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků Norma Kat. číslo: 94123
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560101
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2013
Účinnost: 12/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 13307 (560101)
Tato mezinárodní norma specifikuje techniky odběru vzorků v prvovýrobě potravin živočišného původu pro průkaz nebo stanovení počtu životaschopných mikroorganismů se zvláštním zřetelem na původce onemocnění z potravin. Tato mezinárodní norma není určena k použití v diagnostice onemocnění zvířat.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.