ČSN EN ISO 13307   (560101) Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560101
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:11/2013
  • Účinnost:12/2013 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 13307   (560101) Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků Norma Kat. číslo: 94123

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560101
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2013
Účinnost: 12/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 13307   (560101)

Tato mezinárodní norma specifikuje techniky odběru vzorků v prvovýrobě potravin živočišného původu pro průkaz nebo stanovení počtu životaschopných mikroorganismů se zvláštním zřetelem na původce onemocnění z potravin. Tato mezinárodní norma není určena k použití v diagnostice onemocnění zvířat.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.