ČSN EN 16754 (142802) Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie
- Norma: ČSN EN 16754 (142802)
- Název: Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie
- Kategorie: 1428 - Komerční chladicí zařízení
- Katalogový kód:99813
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:142802
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:07/2016
- Účinnost:08/2016 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN 16754 (142802) Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie Norma Kat. číslo: 99813
Anotace textu normy ČSN EN 16754 (142802)
This European Standard specifies requirements and test conditions of machines for processing Artisan Gelato, ice cream and similar frozen desserts.
It defines machines performance characteristics and energy consumption, measured under specified conditions and test methods, using a reference test mix.
This European Standard applies to professional machines having a maximum capacity of 400 l, for thermal-treatment of Artisan Gelato, ice cream and similar frozen desserts listed as follows:
- pasteurizers,
- ageing vats,
- cream cookers,
- batch freezers,
- combined machines.
The machine can be factory assembled or field connected to a remote condensing unit.
The machine can include separate remote refrigeration systems for the frozen product and fresh mix and can be either air-cooled or water-cooled.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.