ČSN EN 13806 (560068) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
- Norma: ČSN EN 13806 (560068)
- Název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
- Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:66364
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560068
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2003
- Účinnost:03/2003 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 13806 (560068) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu Norma Kat. číslo: 66364

Dlouhý název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560068
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2003
Účinnost: 03/2003 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 13806 (560068)
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení rtuti v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.