ČSN EN 13806   (560068) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu

  • Norma: ČSN EN 13806   (560068)
  • Název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
  • Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:66364
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560068
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:02/2003
  • Účinnost:03/2003 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN 13806   (560068) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu Norma Kat. číslo: 66364

 Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560068
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2003
Účinnost: 03/2003 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN 13806   (560068)

Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení rtuti v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.