ČSN EN 13805 (560067) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
- Norma: ČSN EN 13805 (560067)
- Název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
- Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:66240
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560067
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:01/2003
- Účinnost:02/2003 - 04/2015
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN 13805 (560067)
Anotace textu normy ČSN EN 13805 (560067)
Tato evropská norma specifikuje metodu tlakového rozkladu potravin pro účely stanovení stopových prvků. Metoda byla testována v kombinaci s technikami atomové absorpce (plamen, pec, hydrid, studené páry) a s ICP-MS. ICP-OES a voltametrii lze použít v kombinaci s normami pro měření, jež se odkazují na tuto normu.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.