ČSN EN 13804 (560066) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků
- Norma: ČSN EN 13804 (560066)
- Název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků
- Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:66241
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560066
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:01/2003
- Účinnost:02/2003 - 08/2013
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN 13804 (560066)
Anotace textu normy ČSN EN 13804 (560066)
Tato evropská norma určuje hodnotící kritéria pro volbu metod pro analýzu stopových prvků v potravinách. Jsou uvedeny obecné ohledy na zvláštní požadavky na přípravu vzorků, aparatury, vybavení a činidla pro analýzu stopových prvků.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.