ČSN EN 1138 (560409) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
- Norma: ČSN EN 1138 (560409)
- Název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
- Kategorie: 5604 - Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
- Katalogový kód:20132
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560409
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/1996
- Účinnost:11/1996 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 1138 (560409) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 20132
Dlouhý název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560409
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/1996
Účinnost: 11/1996 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 1138 (560409)
Tato evropská norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny L-jablečné přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.