ČSN EN 1138   (560409) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda

  • Třídící znak:560409
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:10/1996
  • Účinnost:11/1996 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN 1138   (560409) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 20132

 Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Dlouhý název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560409
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/1996
Účinnost: 11/1996 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN 1138   (560409)

Tato evropská norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny L-jablečné přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.