ČSN EN 1137 (560408) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
- Norma: ČSN EN 1137 (560408)
- Název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
- Kategorie: 5604 - Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
- Katalogový kód:20131
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560408
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/1996
- Účinnost:11/1996 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 1137 (560408) Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 20131
Dlouhý název: Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560408
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/1996
Účinnost: 11/1996 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 1137 (560408)
Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.