ČSN EN 1136 (560407) Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
- Norma: ČSN EN 1136 (560407)
- Název: Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
- Kategorie: 5604 - Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
- Katalogový kód:20130
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560407
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/1996
- Účinnost:11/1996 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 1136 (560407) Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 20130
Dlouhý název: Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560407
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/1996
Účinnost: 11/1996 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 1136 (560407)
Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu fosforu v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.