ČSN EN 1131 (560402) Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
- Norma: ČSN EN 1131 (560402)
- Název: Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
- Kategorie: 5604 - Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
- Katalogový kód:20125
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560402
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/1996
- Účinnost:11/1996 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 1131 (560402) Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty Norma Kat. číslo: 20125
Dlouhý název: Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560402
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/1996
Účinnost: 11/1996 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 1131 (560402)
Tato norma specifikuje metodu stanovení relativní hustoty d20 °C/20 °C ovocných a zeleninových šťáv a podobných výrobků.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.