ČSN 58 0170-4   (580170) Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny

  • Norma: ČSN 58 0170-4   (580170)
  • Název: Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
  • Kategorie: 5801 - Metody zkoušení
  • Katalogový kód:29579
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:580170
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:04/1983 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 58 0170-4   (580170) Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny Norma Kat. číslo: 29579

 Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
Dlouhý název: Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
Krátký název: Norma
Třídící znak: 580170
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 04/1983 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
72,00 
72,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 58 0170-4   (580170)

Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná třístránková část 4 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 4 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 14 a 15 ČSN 58 0170 z 16.11.1963.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.