ČSN 58 0170-4 (580170) Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
- Norma: ČSN 58 0170-4 (580170)
- Název: Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
- Kategorie: 5801 - Metody zkoušení
- Katalogový kód:29579
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:580170
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:04/1983 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
ČSN 58 0170-4 (580170) Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny Norma Kat. číslo: 29579
Anotace textu normy ČSN 58 0170-4 (580170)
Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná třístránková část 4 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 4 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 14 a 15 ČSN 58 0170 z 16.11.1963.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.