ČSN 57 3100 (573100) Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody
- Norma: ČSN 57 3100 (573100)
- Název: Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody
- Kategorie: 5731 - Drůbeží polotovary, společná ustanovení
- Katalogový kód:65386
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:573100
- Platnost:Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
- Vydání:10/2002
- Účinnost:11/2002 - 01/2017
- Jazyk:Norma je v češtině.
Anotace textu normy ČSN 57 3100 (573100)
Tato norma určuje metody stanovení volné vody a celkového obsahu v drůbeži.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.