ČSN 57 0166 (570166) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH
- Norma: ČSN 57 0166 (570166)
- Název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH
- Kategorie: 5701 - Metody zkoušení
- Katalogový kód:29549
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:570166
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:07/1985 - 01/2016
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN ISO 2917 (570166)
Anotace textu normy ČSN 57 0166 (570166)
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.