ČSN 56 9605   (569605) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:569605
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:01/2007
  • Účinnost:02/2007 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 9605   (569605) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky Norma Kat. číslo: 77689

 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569605
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2007
Účinnost: 02/2007 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 9605   (569605)

Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zacházení s hluboce zmrazenými potravinami v chladícím řetězci

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.