ČSN 56 9605 (569605) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
- Norma: ČSN 56 9605 (569605)
- Název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
- Kategorie: 5696 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
- Katalogový kód:77689
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:569605
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:01/2007
- Účinnost:02/2007 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 9605 (569605) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky Norma Kat. číslo: 77689
Dlouhý název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569605
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2007
Účinnost: 02/2007 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 56 9605 (569605)
Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zacházení s hluboce zmrazenými potravinami v chladícím řetězci
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.