ČSN 56 0607 (560607) Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
- Norma: ČSN 56 0607 (560607)
- Název: Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
- Kategorie: 5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:75136
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560607
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2006
- Účinnost:03/2006 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 0607 (560607) Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH Norma Kat. číslo: 75136
![Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH](/img/product/medium/zastupny-obrazek.jpg)
Dlouhý název: Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560607
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2006
Účinnost: 03/2006 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 56 0607 (560607)
Norma specifikuje všeobecné pokyny pro metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek jako je postup přípravy vzorků ke zkoušce, reakční činidla, zařízení a způsob vyjadřování výsledků a dále postup stanovení hodnoty jejich pH ve vodném roztoku.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.