ČSN 56 0607   (560607) Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH

  • Norma: ČSN 56 0607   (560607)
  • Název: Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
  • Kategorie: 5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:75136
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560607
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:02/2006
  • Účinnost:03/2006 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 0607   (560607) Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH Norma Kat. číslo: 75136

 Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Dlouhý název: Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560607
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2006
Účinnost: 03/2006 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0607   (560607)

Norma specifikuje všeobecné pokyny pro metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek jako je postup přípravy vzorků ke zkoušce, reakční činidla, zařízení a způsob vyjadřování výsledků a dále postup stanovení hodnoty jejich pH ve vodném roztoku.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.