ČSN 56 0520-2   (560520) Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560520
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:03/1995
  • Účinnost:04/1995 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 0520-2   (560520) Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků Norma Kat. číslo: 17383

 Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
Dlouhý název: Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560520
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/1995
Účinnost: 04/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0520-2   (560520)

Tato část normy stanoví podmínky a způsob odběru vzorků ke stanovení jakosti krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky, podle metod uvedených v dalších částech této normy*).


*) Pro mikrobiologické zkoušení výrobků se vzorky odebírají podle Výnosu Ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí ČR hlavního hygienika ČR č. 75/1990 sb. Hygienické předpisy, o mikrobiologických požadavcích na poživatiny a jejich obaly, reg. v částce 71/1991 Sb.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.