ČSN 56 0520-2 (560520) Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
- Norma: ČSN 56 0520-2 (560520)
- Název: Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
- Kategorie: 5605 - Metody zkoušení mlýnských obilných výrobků a luštěnin
- Katalogový kód:17383
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560520
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:03/1995
- Účinnost:04/1995 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 0520-2 (560520) Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků Norma Kat. číslo: 17383

Dlouhý název: Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560520
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/1995
Účinnost: 04/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 56 0520-2 (560520)
Tato část normy stanoví podmínky a způsob odběru vzorků ke stanovení jakosti krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky, podle metod uvedených v dalších částech této normy*).
*) Pro mikrobiologické zkoušení výrobků se vzorky odebírají podle Výnosu Ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí ČR hlavního hygienika ČR č. 75/1990 sb. Hygienické předpisy, o mikrobiologických požadavcích na poživatiny a jejich obaly, reg. v částce 71/1991 Sb.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.