ČSN 56 0304 (560304) Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny
- Norma: ČSN 56 0304 (560304)
- Název: Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny
- Kategorie: 5603 - Metody zkoušení zmrazených výrobků
- Katalogový kód:21194
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560304
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:04/1997
- Účinnost:05/1997 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 0304 (560304) Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny Norma Kat. číslo: 21194
Dlouhý název: Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560304
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/1997
Účinnost: 05/1997 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 Kč
72,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 56 0304 (560304)
Tento postup vaření je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazené zeleniny.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.