ČSN 56 0303 (560303) Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
- Norma: ČSN 56 0303 (560303)
- Název: Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
- Kategorie: 5603 - Metody zkoušení zmrazených výrobků
- Katalogový kód:21195
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560303
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:04/1997
- Účinnost:05/1997 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 0303 (560303) Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny Norma Kat. číslo: 21195
Dlouhý název: Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560303
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/1997
Účinnost: 05/1997 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 Kč
72,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 56 0303 (560303)
Tento postup rozmrazování je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazeného ovoce a zeleniny.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.