ČSN 56 0303   (560303) Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny

  • Norma: ČSN 56 0303   (560303)
  • Název: Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
  • Kategorie: 5603 - Metody zkoušení zmrazených výrobků
  • Katalogový kód:21195
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560303
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:04/1997
  • Účinnost:05/1997 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 0303   (560303) Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny Norma Kat. číslo: 21195

 Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
Dlouhý název: Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560303
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/1997
Účinnost: 05/1997 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 
72,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0303   (560303)

Tento postup rozmrazování je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazeného ovoce a zeleniny.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.