ČSN 56 0246-3   (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560246
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:06/1989 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 56 0246-3   (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky Norma Kat. číslo: 29473

 Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Dlouhý název: Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560246
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 06/1989 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
315,00 
315,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0246-3   (560246)

Tato třetí část normy stanoví způsob senzorického zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny, konzervovaných teplem, chemicky, úpravou prostředí apod. Podstata normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-3 byla schválena 11.4.1988 a nabyla účinnosti od 1.6.1989. Nahradila čl.19 až 29 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.