ČSN 56 0246-23 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení kyseliny benzoové
- Norma: ČSN 56 0246-23 (560246)
- Název: Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení kyseliny benzoové
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29487
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560246
- Platnost:Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
- Vydání:neznámé
- Účinnost:01/1987 - 07/2015
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Anotace textu normy ČSN 56 0246-23 (560246)
Touto třiadvacátou částí normy se zavádí ST SEV 4879-84 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metoda stanovení obsahu kyseliny benzoové, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-23 byla schválena 13.12.1985 a nabyla účinnosti od 1.1.1987. Nahradila čl. 70 až 72 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.