ČSN 56 0246-21 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení kyseliny sorbové
- Norma: ČSN 56 0246-21 (560246)
- Název: Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení kyseliny sorbové
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29485
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560246
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:07/1985 - 01/1996
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN ISO 5519 (560298)
Anotace textu normy ČSN 56 0246-21 (560246)
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.