ČSN 56 0246-18 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů
- Norma: ČSN 56 0246-18 (560246)
- Název: Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29484
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560246
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:01/1986 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
ČSN 56 0246-18 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů Norma Kat. číslo: 29484

Anotace textu normy ČSN 56 0246-18 (560246)
Touto osmnáctou částí normy se zavádí ST SEV 4711-84 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metoda stanovení obsahu cukrů podle Luff-Schoorla, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Norma RVHP určuje metodu stanovení obsahu redukujících cukrů, veškerých cukrů a sacharózy. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-18 byla schválena 28.3.1985 a nabyla účinnosti od 1.1.1986. Nahradila čl. 49 až 52 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.