ČSN 56 0246-13 (560246) Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
- Norma: ČSN 56 0246-13 (560246)
- Název: Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29479
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560246
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:07/1983 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
ČSN 56 0246-13 (560246) Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti Norma Kat. číslo: 29479

Anotace textu normy ČSN 56 0246-13 (560246)
Touto třináctou částí normy se zavádí ST SEV 3010-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metody stanovení celkové kyselosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Podstata dvou normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-13 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 44 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.