ČSN 56 0246-11 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti
- Norma: ČSN 56 0246-11 (560246)
- Název: Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29477
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560246
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:01/1983 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
ČSN 56 0246-11 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti Norma Kat. číslo: 29477

Anotace textu normy ČSN 56 0246-11 (560246)
Touto jedenáctou částí normy se zavádí ST SEV 3009-81 Výrobky zpracování ovoce a zeleniny. Metody stanovení popela a jeho zásaditosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR v normě RVHP doplnil, jeden článek. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-11 byla schválena 6.12.1982 a nabyla účinnosti od 1.1.1983. Nahradila čl. 54 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.