ČSN 56 0246-1 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení
- Norma: ČSN 56 0246-1 (560246)
- Název: Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29471
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560246
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:06/1989 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
ČSN 56 0246-1 (560246) Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení Norma Kat. číslo: 29471

Anotace textu normy ČSN 56 0246-1 (560246)
Tato první část normy platí pro senzorické, fyzikální, fyzikálně chemické a chemické zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny, konzervovaných teplem, chemicky, úpravou prostředí apod. Norma stanoví všeobecná ustanovení pro všechny ostatní části ČSN 56 0246. Další části normy určují metody na stanovení hodnot uvedených v příslušných předmětových normách. Norma tedy obsahuje obecné postupy pro normalizované metody zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-1 byla schválena 11.4.1988 a nabyla účinnosti od 1.6.1989. Nahradila čl. 1 až 6 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.