ČSN 56 0186-10   (560186) Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti

  • Třídící znak:560186
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:12/2011
  • Účinnost:01/2012 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 56 0186-10   (560186) Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti Norma Kat. číslo: 89718

 Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Dlouhý název: Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560186
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2011
Účinnost: 01/2012 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0186-10   (560186)

Metoda určuje postup stanovení hořkých látek v pivu, které představují v podstatě iso-alfa-hořké kyseliny. Lze ji použít pro všechny druhy čirého filtrovaného piva. Zakalené pivo musí být vyčeřeno odstředěním. Výsledky platí pouze pro pivo, které neobsahuje n-heptyl-4-hydroxybenzoát, sacharin, kyselinu salicylovou, kyselinu sorbovou.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.