ČSN 56 0176-2   (560176) Metody zkoušení škrobu. Senzorické zkoušení

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560176
  • Platnost:Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:01/1978 - 07/2015
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

Anotace textu normy ČSN 56 0176-2   (560176)

Tato druhá část normy stanoví postup při senzorickém zkoušení škrobu. Norma obsahuje tyto oddíly: oddíl I - Všeobecně, oddíl II - Vizuální zkoušky a oddíl III - Olfaktická zkouška. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0176-2 byla schválena 25.8.1976 a nabyla účinnosti od 1.1.1978. Nahradila čl. 10 až 13 ČSN 56 0176 z 9.10.1964.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.