ČSN 56 0160-4   (560160) Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560160
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:01/1986 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 56 0160-4   (560160) Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky Norma Kat. číslo: 29421

 Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560160
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1986 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
72,00 
72,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0160-4   (560160)

Tato norma určuje metodu stanovení pH v cukerných produktech. Metody se používá pro stanovení pH potenciometricky v tekutých druzích cukru a invertovaných sirobech. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0160-4 byla schválena 29.3.1985 a nabyla účinnosti od 1.1.1986.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.