ČSN 56 0116   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560116
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:08/1975 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 56 0116   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků Norma Kat. číslo: 4420

 Metody zkoušení pekařských výrobků
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 08/1975 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
405,00 
405,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 56 0116   (560116)

Tato norma stanoví postup při odběru vzorků a při fyzikálním a fyzikálně chemickém zkoušení pekařských výrobků. Norma tedy stanovuje postupy odběru vzorků pro normalizované metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0116 byla schválena 8.4.1974 a nabyla účinnosti od 1.8.1975. Nahradila ČSN 56 0116 z 19.3.1964.

´Změnou a)-11/1990´ se s účinností od 1.1.1991 ruší čl. 1 - 11 (nyní ČSN 56 0116 část 1 z 7.2.1990) a dále se ruší čl. 30 - 32 (nyní ČSN 56 0116 část 3 z 7.2.1990).

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.