ČSN 56 0116-10   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560116
  • Platnost:Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
  • Vydání:07/1995
  • Účinnost:08/1995 - 08/2015
  • Jazyk:Norma je v češtině.

Anotace textu normy ČSN 56 0116-10   (560116)

ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato desátá část normy určuje metodu stanovení titrovatelných kyselin (kyselosti) chlebové střídky a pečiva. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-10 byla vydána v červenci 1995. Nahradila čl. 45 ČSN 56 0116 z 8.4.1974 a zároveň ruší čl. 46 a 47 této normy.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.