ČSN 56 0082   (560082) Potravinářské výrobky. Zásady kultivace mikroorganismů a způsob zpracování výsledků při mikrobiologickém zkoušení

  • Norma: ČSN 56 0082   (560082)
  • Název: Potravinářské výrobky. Zásady kultivace mikroorganismů a způsob zpracování výsledků při mikrobiologickém zkoušení
  • Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:32633
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560082
  • Platnost:Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
  • Vydání:neznámé
  • Účinnost:07/1984 - 05/2007
  • Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

Anotace textu normy ČSN 56 0082   (560082)

Touto normou se zavádí ST SEV 3015-81 jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) resp. ČR norma RVHP nedoplňovala. Norma RVHP normalizuje obecné zásady kultivace, způsoby inokulace, zpracování výsledků kultivačního vyšetření: neobsahuje upozornění na riziko infekce při normalizované práci. Norma se vztahuje k zjišťování některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0082 byla schválena 6.7.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1984. Nahradila čl. 23, 48 až 56 a 58 až 68 ČSN 56 0100 z 22.5.1968.

´Změnou 1)-8/1999´, vydanou v srpnu 1999, se s účinností od 1.9.1999 ruší čl. 1, 2.1 až 2.52 a kapitola 3. Nyní ČSN ISO 7218 (56 0113).

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.