5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 56 0100   (560100) Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven Norma Kat. číslo: 6393

 Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven
Dlouhý název: Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560100
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 03/1970 - 12/2014
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN P CEN ISO/TS 17728   (560100) Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv Norma Kat. číslo: 502992

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560100
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2017
Účinnost: 10/2017 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 13307   (560101) Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků Norma Kat. číslo: 94123

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560101
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2013
Účinnost: 12/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN ISO 7667   (560101) Mikrobiologie. Standardní struktura metod mikrobiologického zkoušení Norma Kat. číslo: 16425

 Mikrobiologie. Standardní struktura metod mikrobiologického zkoušení
Dlouhý název: Mikrobiologie. Standardní struktura metod mikrobiologického zkoušení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560101
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 07/1994
Účinnost: 08/1994 - 05/2012
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN ISO 6887   (560102) Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro přípravu ředění při mikrobiologickém zkoušení Norma Kat. číslo: 16093

 Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro přípravu ředění při mikrobiologickém zkoušení
Dlouhý název: Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro přípravu ředění při mikrobiologickém zkoušení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma není platná
Vydání: 06/1994
Účinnost: 07/1994 - 09/1999
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-1   (560102)
Detail

ČSN EN ISO 6887-1   (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění základní norma Kat. číslo: 56926

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma není platná
Vydání: 09/1999
Účinnost: 10/1999 - 10/2017
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-1   (560102)
Detail

ČSN EN ISO 6887-1   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění Norma Kat. číslo: 502815

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma není platná
Vydání: 10/2017
Účinnost: 11/2017 - 02/2018
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-1   (560102)
Detail

ČSN EN ISO 6887-1   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění Norma Kat. číslo: 504202

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2018
Účinnost: 03/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 6887-2   (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků Norma Kat. číslo: 70663

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma není platná
Vydání: 07/2004
Účinnost: 08/2004 - 10/2017
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-2   (560102)
Detail